jag älskar min syster fanny

okej, jag är verkligen skitdålig på att uppdatera men datan krånglade och har haft annat för mig, men jag tänkte berätta lite om helgen iallafall !

fredag ; jag var med joanna louise och elin efter skolan somsagt, mycket trevligt, början på kvällen var fylld med skratt trevligt prat och skvaller ! sen fixade min far en taxi till mig från stenhamra till solna, vi hämtade upp syster fanny och hennes kille på vägen.. sjukt länge sen jag träffade henne. skönt att träffas och kunna prata om allt som hänt ! sen åkte fanny vid ett för hon skulle upp tidigt och jobba dagen efter, vi åkte hem kort efter det också.
satt vid datan och gjorde inte speciellt mycket.

lördag ; vaknade ganska tidigt och tog en dusch och så... sen åkte vi och handlade kräftor, läsk och snacks till kvällen. pappa hade ju ordnat en slags kräftskiva för en hel del folk, fanny kom också dit på kvällen, det var trevligt men jag tycker inte om kräftor förutom klorna, så jag åt typ bara dem :p sen var jag och fanny med hennes syster tawann lite grann, shit vad stor hon blivit sen jag såg henne sist ! ;s menmen... tillslut blev det så att jag packade väskan och följde med till systers mamma. vi kollade på lite på teve på en film som hette " the happening " den var faktiskt helt okey, lite småläskig helt ärligt. sen satt vi bara ute och chillade på ballen, fast de var så jävla kallt !

söndag ; sen gick hon upp vid åtta och jag vaknade när hon duschat klart, sen käkade vi ravioli till frukost och fixade oss. sen fick vi massa tid över så vi satte oss ute på ballen igen och pratade bara om livet. och nej hon är inte min riktiga syster, men det känns så för våra pappor är med varann fett ofta så vi träffas så ofta vi kan. och hon har lärt mig en hel del, den muppen. hon är tre år äldre så hon är som en storasyster för mig.
sen drog vi mot tuben iallafall och vi sa hejdå vid fridhemsplan. sen åkte jag till mami direkt och hon ville åka och kolla på slott och massa hus i skokloster :s glöm att jag flyttar dit ! men där var vi iallafall hela dagen sen käkade vi på pizzerian. somnade ganska tidigt efter massa prat och tjaffs med älskling...

idag ; försov mig lite smått men hann iallafall till skolan oså. skolfoto hade vi idag också, ååångest. fan de värsta med skolan... förutom alla fucking läxor. vi hade svenska tills idag, har biologiprov på torsdag, spanska tills imorrn
och matte tills fredag, och största so läxan tills nästa måndag. jennuh måste plugga. det här året blire inge skolk eller skita i läxorna, komma till lektionen lite hursomhelst. nejnej, old times. nu är det allvar.
efter skolan drog jag och jess till brommaplan och mötte påniihoe. stackarn har typ stukat foten.
sen mot gamla stan så jag kunde checka min piercing hos piercaren jag gjorde hos.. ska dit om två veckor IGEN bara för att kolla om allt är ok ?! jaja.. sen bråkade jag och pånii fett   mycket på tubleros, om en jävla godis -.- tror jessika lägger ut filmen på youtube sen, då kan jag ladda upp den här.
mötte även fanny för jag hade glömt min laddare hos henne igår, schmidigt ..
sen dissade pånii oss och jag och jess drog hem. nu är ag hemma och har gjort spanska läxan och läst en av tio sidor till biologiprovet. underbart, -.-
måste fan träna lite innan jag lägger mig, got to run.

funkar inte att ladda upp bilder just nu -.-
bjuder kanske på nått musiktips och nån bild senare.

sen vill jag bara hälsa att jag älskar mina bästavänner, hur störda och jobbiga ni än är. kommer jag alltid finnas här för er, och jag älskar er så sjukt mycket. ni får aldrig lämna mig.




you look beautiful all the time

glöm allt jag skrivit !
jag hade fel, tack gode gud.
fifan. lycka.


shine on

i´ll just have to shine on, but this time i have to do it without my reason to shine... without my sparkle.


the kooks - shine on


seaside

har massa saker att fixa inför kvällen. kräftskiva som gäller, måste fixa till mig. jag tänker inte sitta som ett spöke i ett hörn, då fejksmiliar jag hellre. så planen är alltså nummer två. fejkleende hela kvällen runt alla sociala och dragna människor.
det kommer aldrig funka. nån gång kommer jag bryta ihop... jag känner mig själv.
men nu vet ni vad jag ska syssla med idag, ska typ åka och handla mat och sånt snart tror jag. men som sagt, måste fixa till mig själv först.


jag ska vara ärlig

ingenting känns bra nu. känslan av lycka har försvunnit. jag tänker inte tråka ut er. bara vara ärlig.
livet rasar alltid ner tillslut. men för mig har det hänt för många gånger, och jag har inte ens fyllt fjorton.
jag undrar hur det här kommer sluta. nu mår jag illa, är yr och jag är helt förlamad i kroppen.
jag har inte ork till något alls. jag är trött på sånt här. jag var lycklig. kan jag aldrig få vara det en längre tid ?
rättvist ? nej...

men jag måste bita ihop den här gången också, jag har liksom inget att säga till om... jag har inget val.

 

rakt från mitt hjärta



det här går inte. jag får tokflipp, för mycket på en gång. känner mig yr, låt allt bli bra ! :[




allting rasar

depp från min sida nudå.

dagen i övrigt var bra. skolan flöt väll på, sen drog jag till elin med joanna och louise. vi hade kul, fast de blev även massa tjaffs mellan mig och mami... men ingenting verkar vilja gå åt mitt håll, någonsin.
nej usch vad jag klagar, men jag hittar inte ord, finner inga uttryck. när man förlorar något som betyder guld för en, vad gör man då ? vem vänder man sig till ? vilken väg ska man gå ?
jag vill inte förlora dig. jag hoppas att allt bara är ett stort missförstånd eller att jag drömmer värsta mardrömmen nånsin. snälla, för min skull ! låt mig ha fel, låt allt vara som vanligt. låt allt vara ett missförstånd. jag vill ínget annat nu. jag tänker bara på dig, jag släpper inte dig bara sådär, och det vet du. jag finns alltid här. det här kan inte ta slut. min lyckliga saga, den får inte sluta... !



man kan inte flyga med trasiga vingar,
man kan inte fly utan kraft,
man kan inte skrika utan röst.
men jag kan bara inte kämpa utan dig.




falling in love is a stupid thing

hur kan allt vara underbart men ändå skit ?
hur kan allt ändras på en sekund ?
hur kan alla bara försvinna ur ens liv ?
hur fan kommer det sig att sånt här alltid händer mig ?
hur kommer det bli nu ?
hur tror du att jag kan leva utan dig ?
hur kan du göra mig så otroligt ledsen och glad ?
hur kommer jag någonsin kunna leva utan dig vid min sida ?
hur kan det bli såhär, jag vill inte tro på sanningen.
snälla gud låt mig ha fel, bara den här gången.
jag trodde det var min tur nu, hade jag fel ?





idiotjävel

total kaos i skolan idag, höll på att flyga på en viss person idag, sofie och jessika också jag uppskattar det och tack clara för att du brydde dig, jag älskar er alla.

men de var verkligen inte kul...
speciellt inte med tanke på vad jag precis gått igenom för " fas " ...

men nog om det, slutade vid fyra och då följde jag med jessika och soffan till bussen, sen drog jag bara hem. städade rummet och lite sånt. gjorde en fett god efterrätt också ! nu pratar jag med joanna louise & elin på msn om... intressanta saker ! tro mig... ni vill I N T E veta ! [ :

planer för kvällen är ;

packa till pappa ( åker till honom i helgen, önska mig lycka till.... )
göra engelskaläxan ( återigen, önska mig lycka till )
läsa igenom biologin...
städa klart mitt rum !

jag tror de var allt...

helgens planer ( för alla intresserade )

fredag ;
skola, efter skolan vara med joanna elin och louise. ( fast först skämma ut elin som fan i skolan )
vara med dem till klockan fem - sex, sen träffa jesus soffan och ånii i stenhamra ungefär två timmar.
sen dra till padre och lösa allting !

lördag;
är fortfarande hos padre... tror han sa nått om massa folk och kräftskiva ( jennifer får ta hand om alla småbarn )
men asså när man är hos han är allt bara upochner, man vet aldrig vad som händer.

söndag;
med padre då också men vet inte om jag sover där tills måndag eller inte, de får vi se.
då måste jag ta bussen fett tidigt och skit...

förövrigt har jag typ suttit på min kamera så den är trasig nu. helveteshelveteshelvete.
men nu måste jag seriöst städa ! jag bloggar imorrn !

peace motherfuckers.


kan man ha på sig det här ?

 

kommentera, tack ! [:

komplex

åh fyfan. såg en bild på jessikas blogg och jag sitter i mitt täcke, som är helt genomblött. jag gråter som ett litet barn.
hur kan man ha så mycket komplex för en kroppsdel ? jag hatar det här. jag kämpar för att gå ner i vikt, jag gör det !
men jag går bara ner på benen, det enda stället jag inte vill gå ner på, VARFÖR ?! situps är fan för att tappa fett på magen !
asså jag gråter som en bebis, jag fattar inte hur du kunde göra såhär mot mig, du förstörde mig, på in och utsida. har ärr som aldrig kommer gå bort. jag hatar dig av hela mitt hjärta. jag är fortfarande rädd för dig, det vet du. och jag vet att du läser det här, jag förstår inte varför du inte låter mig vara, för att jag tar åt mig ? jag har inget val när det gäller dig. LÅT MIG VARA, du har redan gjort tillräckligt. jag börjar gråta av min egen mage, det är bland annat ditt fel...
jag mådde bra med mig själv, tills folk började kommentera, sms, privata nummer som ringer mitt i natten, folk som gjorde kräkningsljud när jag gick förbi, varför ? det undrade jag med. men jag ser inte ut som alla andra, jag är inte smal. men måste man bli kommenterad för det ? jagh mådde ju bra med mig själv ! när jag ser mig själv i spegeln blir jag tårögd. jag är så otroligt arg för att du förstörde mitt självföretroende. se på mig nu liksom, gråter ! för en bild ! det är riktigt jävla tragiskt alex. vet du hur mycket jag ångrar att jag aldrig sa ifrån ? jag hatar dig verkligen. jag har aldrig känt så mycket hat mot någon. jag tyckte jag förtjänade det du gjorde,  hur sorgligt är inte det ? ingen är värd det du gör. men de tyckte jag att  jag var. du fick mig att tro det, du knäckte mig totalt. på alla sätt som går att knäcka en människa på. du är hemsk. jag vet inte vad jag ska göra nu, mitt självföretroende är åt helvete. och jag vet inte  hur jag ska få tillbaka det längre. om någon säger en komplimang, det går liksom in genom ena örat och ut ur det andra, jag tar inte åt mig av det längre. DET är ditt fel. du fick mig tro de allra värsta om mig själv. och nu alex, nu är jag så svag, svag för dig och svag för världen. skolan börjar imorrn,hur fan ska jag orka gå dit nu, jag klarar knappt att trycka på tangenterna !
du ville ta sönder mig, få mig att inse att jag inte är värd någonting. grattis du lyckades, jag trodde dig. och det kryper i mig fortfarande , jag får gåshud av dig. och inte på det bra sättet. jag är så rädd för dig. vad ska jag göra när du kommer ut, du kommer döda mig. och det här är hemskt, jag vill inte reagera såhär så fort jag ser mig själv. FAN VAD DU HAR FÖRSTÖRT MIG.





vidrigaste jag sett, ser jag ut sådär ? fyfan, skabbigt.
jag ser sanningen nu. ingenting kommer få mig att ändra mig. hur mycket ni än försöker säga att han är störd och ljuger,
störd, aah det är han. men ljuger.. nej inte om min mage. äckligt.


fuck uuuuuuuuuuuu !

åker till pånii och hemsöker henne idag, vi hörs, tror inte jag kommer berätta om barnvaktningen ! :D

my love

godmorgon !
vaknade  ungefär för en timme sen, fyfan kom hem klockan sju imorse. satan vilken natt. roligt var det iallafall, för de mesta [ : fast vandringen sööööööööög. vi gick typ en mil från munsö kyrka till pölen, ove gick typ vilse och allt, och när vi kommer fram så är de skitvarmt, men jag kan ju inte bada för min piercing, kändes liiite surt, och mackorna var helt frysta :s uschusch. men vi hade trevligt ! en åkte vi hemåt och då fick jag, karro, chrille och blommis uppgiften att laga mat... pizza ! de gick faktiskt bra, JAG KAN LAGA MAT ! sen var de massa filmvisning och de var typ musik i ett klassrum och där släppte jag och sofie loss föhfan ! :D sen rengjorde jag min piercing men de gjorde så ont att jag blev helt yr, men fick alvedon av amanda och sen slocknade jag fett fort. sen klockan fyra på morgonen hör ja hur benks skriker " FRRRRRRRRRRUKOST " jag ba : åååååh gå och häng dig. men somnade om efter typ en halvtimme, sen kom jonte och rakim och hällde vatten i elins öra, HAHA ! fast då sov jag, men iaf [ :
sen städade vi och så fick man dra hem, jag la mig bara i min underbara säng och somnade DIREKT. vaknade klockan fyra och har inte gjort speciellt mycket. idag är det FREDAG och vet inte vad som händer till kvällen. vill träffa påniiplutt ! :(
får se hur de blir, ni får ett test och en tyff bild på mig från pölen, och nej jag är inte naken på bilden ! :)


Namn:
Jennifer * efternamn * Nilsson
Pojkvän: -
Födelsedag: 24 november.
Hemstad: Ekerö/Rissne
Ögonfärg: Vet aldrig, olika hela tiden.
Hårfärg: En gång brunett, alltid brunett (:
Längd: 158 eller så :$
Höger/vänsterhänt: Höger tror jag !
Värsta ovanan: Hm... knasa till allt...
Stjärntecken: Skytt !
Sko stl: 38
Är dina föräldrar skilda: Sen långt tillbaka.
Din svaghet: Tar åt mig lätt som leder till såligt självföretroende.
Dina rädslor: Mörker...
Mål för den här året: Vara mer nöjd med mig själv.
Mest använda fras på msn: Ingen anning.
Det första du tänker på när du vaknar: Jag vill inte vakna ensam !

FAVORIT:
Person:
Mina brudz.
Färg: Har börjat gilla typ persikofärg :p
Mat: Tacooooos !
Djur: Chihuahua eller kattUNGE :)
Glass: Ben och jerry !
Godis: Olika, men sött är alltid bäst !
Affär: Ginaaa.
Skådespelare: Vet inte.
Låt: UJUJUJ... just nu är de black eyed peas - i gotta feeling
Nummer: 2 :)
Tuggummi: Hubbabubba :D
Favoritdag: Friday !
Årstid: Lugnt sommar.
Tandkräm: Palla :p
Parfym: Britney spears - midnight fantasy !!

VÄNNER OCH LIVET:
Vad vill du bli när du blir stor;
I have no idea...
Hur vill du dö: Jag vill inte dö (:
Vem av dina vänner är mest lik dig: Till sättet typ jessika, utseende, haha jag vet inte.
Vem får dig mest att skratta: Brudarna !
Vem har du känt längst: Oj... hm... har tappat kontakten med dem flesta, så de är nog de tjejer från klassen.
Vem är blygast: Jag är modig !
När grät du mest: 26 december.
Vad är den bästa känslan i världen: Att vara kär !
Värsta känslan: Olyckligt kär.
Vart vill du bo när du blir stor : Sthlm !
Om du fick än sak på dig själv, vad skulle det bli : M A G E N !
Hur länge tror du att du kommer leva: Hahah amen det vet jag ju ? -.-

HAR DU NÅGONSIN:
Varit kär:
Mh.
Blivit dissad: Ja.
Rymt hemifrån: Yes.
Föreställt dig ditt ragg naken: Ofc ;)
Skolkat: Ja.
Tänkt på självmord: Hm.
Sovit utomhus: Ja.
Gråtit i skolan: Yeah...
Spytt i skolan: No.
Velat bli modell: Mjoo.
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: En hel del.
Sätt en död människa: Hm.. vet inte :p
Druckit alkohol: Hm.
Använt droger: NEVER !
Varit på scen: Jaa.
Snattat: Ja men inte något stort.
Retats: Ohjah [:



DU:
Svär:
Väldigt ofta...
Sjunger bra: Eller inte ! 
Duschar dagligen: Ja.
Vill gå på högskola/universitet: Vill och vill, man måste...
Vill gifta dig: Jag är redan gift :D
Kommer överänns med dina föräldrar: Sällan.
Går till kyrkan: Om jag måste.
Sover med gosedjur: Ja ! (:
Dansar i regn: Har gjort de två gånger :p
Sjunger i duschen: Mycket vanligt !

THIS OR THAT:
Pepsi/cola:
Cola.
Mcdonalds/burger king: Oftast bk !
Choklad/vanilj: Choklad.
Jordgubbar/blåbär: Blåbär !
Kött/veg: Kött.
Tv/film: Olika.
Gitarr/trummor: Gitarr.
Adidas/nike:  Adidas.
Kinamat/mexikanskt: Mexikanskt, de är väll tacos ? (:
Kakor/paj: Paj.
MTV/VH1: MTV.
Blind/döv: Ingen aning.

KAN DU:
Gå ner i splitt:
Kunde !
Skriva med båda händerna: Inte fint...
Vissla: Ibland...
Blåsa en bubbla: Med tuggummi ja ?
Rulla din tunga i en cirkel: Öh ?
Ha dina ögon i kors: JA  ? :s
Nudda näsan med tungan: Nää.
Dansa: JÄTTEFINT ! -.-
Äta vad du vill utan att oroa dig: Nästan aldrig :p

Vem var den senaste pesonen du :
nuddade:
Syster.
du pratade i telefonen med: Pånii ! <3
du kramade: Jess.
du skällde på: Säkert jess :p

SENAST DU:
Skrattade:
Idag.
Grät: Igår.
Tuggade tuggummi: Gör det nu !
Drog ett skämt: Kommer inte ihåg.

VAR ÄR DU:
Vad ser man utanför ditt fönster:
Min tomt och grannens tomt :p
Lyssnar du på musik nu: Nä.
Vad har du på dig: Shorts och tjocktröja, underkläder.

TROR DU PÅ:
Liv på andra planeter:
Nää.
Mirakel:  Ja.
Magi: Jag kan trolla !
Kärlek vid första ögonkastet: YES ! 
Gud: Njaa..
Spöken: Ja !
Tomten: Nääääää.

RANDOM:
Vilket land skulle du vilja besöka: Grekland.
Hur många plattor äger du: Vad sa du sa du ?
Hur många kuddar sover du med: FYRA (:
Dricker du mjölk: När jag känner för det.
Personer du hatar: Vissa.
Tror du gud är en tjej: Nä.
Var tror du vi hamnar när vi dör: Fråga mig nått annat jag inte vet :p
Hur många signaler innan du svarar: Svarar oftast direkt :p
Vad borde man uppfinna: Vet inteeeeee.
Är du ett hälsofreak: Ohjaaaaaah ! -.-  
Vad är det värsta vädret: Typ storm...




erkänn att bilden är sjukt tyff !

bäst på att blogga !

jomen de är jag ju ? [ : eller inte, men nu blir de update !

måndags ; jag tror de var då pånii kom hem och jag soffan och jesus drog och träffade henne efetr mycket om och men, jag hämtade pengar till min piercing från denice sen drog vi till vällingby och jag hittade faktiskt en kjol. kollade på jeans men jag för liten rumpa för nästan alla ginas jeans... sen hade jag inte speciellt mycket pengar heller -.- menmen, underbart att träffa påniihoe igen och soffan och jesus hade jag faktiskt vart med dagen innan, och då var vi bara i stenhamra och röjde [:
se drog jag till tim med tio bussen iallafall, vi var tvugna och lösa upp massa knas om allt och ingenting...

tisdags ; sen tog jag en buss vid tre och när han skulle lämna mig vid bussen så fucking haglar det ? :s vafan hände med sommaren ?! menmen, sen hoppade jag på bussen och mötte mami och tilda i ekerö c och då åkte vi till brommaplan och åt lite mat först, träffade pånii också, och alla mina tree BÄSTUWSAR som ville följa med kunde inte tillslut... fittaaaah.
menmen, sen åkte vi till gamla stan och irrade runt där fett länge, sen hittade vi til piercingstället... vi fick vänta en halvtimme... man blir ju liksom inte liiite nervös dåp .. sen var de bara upp på sjukbordet och ta piercingen, fast jag hade tydligen ovanligt hård hud ( vilket är bra, men inte när man ska ta piercings,m de gör ondare... ) så nålen böjde sig ?!
fyfan vad jag höll andan, och jag ba ser hur mamis och tildas ögon spärras upp som fan då känns allt mycket bättre liksom -.-  menmen, sen var den gjord och det sved och jag kunde inte ställa mig upp för jag var jätteyr.. :s men sen hade vi småbrottom så de var bara att bita i de sura äpplet och ställa sig upp och ta ett steg i taget :p sen skulle vi äta men jag mådde inte så där jättebra, haha ! så vi åkte hem och jag duschade och fixade dagen innan skolan börjar :'/ somnade i bra tid ! :D

idag ; vaknade som jag skulle och allt sen mötte jag jess vi bussen och vi väntade på soffan. sen var de bara in till skolan igen och de var en helvetes massa papper -.- kuuuuuuuuuuuul.. men de rullade på som vanligt, och tack tim för sugmärket, INGEN MÄRKTE -.- herregud. sen drog vi till kobias ! :D inte spec länge för jag skulle hem och hämta pengar till gotti för vi ska sova i skolan imorrn, kommer typ inte kunna uppdatera då så att ni vet [ : men de ska bli mysigt, fast vi ska typ gå i sex timmar på dagen också -.- typiskt uppgård. så måste man ha sexigaste ryggsäcken också. måste fan börja packa snart... men ni ska få en bild på piercingen och sen har jag en bild på en outfit jag pysslade ihop som jag vill veta om ni tycker man kan ha, men de blir senare, nu ska jag rengöra min piercing och packa, over and out.


 jag hänger upp bror min på skansen för ett tag sen [ :

vad som än händer

är du min ängel från det blå. det kommer du alltid att vara. jag älskar dig.

movietime

dags för sunes jul med la familia, see you later fuckaaas !

jag älskar dig elin

nu mina vänner ska ni få se en heeeelt normal konversation på ungefär 40 sms sammanlagt mellan mig och min soulmate elin the big one bånge. enjoy ! [ :

E: Om jag tänker efter, så skulle nog jorden vara rätt så körd om du var solen som skulle ge den ljus. MEN, elin har en lösning ! vi kan hitta en egen planet och så lyser vi tillsammans och så räddar vi den istället !

J: Aah och vem fan skulle vilja bo på en planet som vi styrde ? -.-

E: * säga den första personen som dyker upp i huvudet som kan vara korkad nog * LOUISE !

J: Men hon har ju förfan ingen hjärna.

E: Jag vet, därför skulle hon kunna tänka sig och bo där ! fast ioförsig, vi kanske vill ha en någorlunda intelligent art på vår planet...

J: Mjoo... och hon är ju fan inte smart.

E: Vad skulle de andra solarna tänka om våran planet ifall de virrade runt en massa louise liksom ?! :o

J: Herregud vad snälla vi är mot henne :)

E: Haha, VÄLDIGT.

J: Fifan :)

E: Nej, louise är utesluten. Vem isånnafall ? Hmm...

E: Nu tänkte jag säga mamma och pappa kan ju bo där för att de älskar mig så mycket, men sen så kom jag på det liksom, vem fan försöker jag lura ? mamma, pappa, älska mig ? näääh..

J: Jag älskar dig :)

E: Ja, men jennuh du och jag är solar ju ! börjar du bli senil nu också ? fan vi får inte skaffa mera fläckar nu, annars måste vi ta in en tredje sol...

E: Och då måste det bli louise, och så virrig som hon är vettefan om hon ens lyser på rätt planet..

J: vaddå sol ? :o jag trodde vi skulle styra en planet ?! :'(

J : Åh hon är cp.

E: Ja, vi gör ju det, vi är solen som får den att fungera, remember ? :)

J: Ahaaa, phew blev fett rädd :)

E: Jag vet, tro mig. men om vi inte skaffar mer fläckar så klarar vi oss. Vad vi en gör får vi inte skaffa en kaspersol, för så kåt som han är så kommer det bli en helvetes massa solar tillslut, och då kokar planeten upp !

J: Helvete heller, han kan gå och knulla en alien.

E: De är inte snällt att kalla jocke för en alien jennifer, vi har pratat om det här...

J: Men jocke är cp, han kallade mig hora ungefär...

E: Vi eldar upp sånna som honom på vår planet :D och kasper. vi vill inte ha en överbefolkad värld. inge jävla kinaplanet.

J: Näh. men timmiliusar måste vi ha, vet du vad det är ? :)

E: En massa tim ? :)

J: De är djur, öv****** , med pe****** tankar, dock underbara och mycket romantiska och så luktar dem fett gott också och såklart bryr sig dem om en ! :D

E: En perfekt kille alltså ! Haha  **** så att man kan få ett knull när man vill, och snälla och omtänksamma när man pmsar och vill vara ifred, låter som en bra början av våran befolkning ;).

J: Jepp ! :)

E: Hur ska vi göra den andra delen av befolkningen då ? hmm...

J: Hmm.. ( spelar dum så att elin får göra allt tänkande :D )

E: Jag vet ! vi gör alla andra som dig, fast vi lägger till det lilla iq jag har.. :) eftersom timarten är som den är kommmer den acceptera det bra ;)

J: Hahah jättekul -.-

E: Jag la till min iq för att du inte ska glömma saker lite då och då, som höger och vänster tillexempel. du kan få återfall vettu...

E: Jag tycker min plan funkar utmärkt tills vi kommer på nått bättre iallafall :)

J: Öhm  jag menade det med timarten :p

E: Varför skulle han inte acceptera jennuharten, den är ju precis som du, fast lite lite smartare :)

J: Men därför han kanske inte ens gillar mig :)

E: Nänä och jag heter bertil, men hur som helst, timarten på våran planet älskar jennuharten precis som den är där :) jag menar, vi uppgraderade ju jennuharten lite, då får vi fixa hans också.

J: Aah sant.. han kanske ska bli mindre *** ?

E: Nejdå ! haha, men hallå jennuh, hur trevlig våran 50min diskussion om våran planet än har varit så börjar mina ögon svika mig, godnatt käraste jennifer <3

J: Godnatt :) haha ! det här hamnar sååå på bloggen ;)<3

wellwell, that´s about it. såååååååå normala är vi.
vi mot världen elin..


du snurrar min värld

kan inte säga annat än seg dag,
vaknade vid ett, gick med tilda och köpte glass och sen ner till stranden och hon badade lite.
efter det hjälpte jag mami med middagen, eftersom jag är superbra på att laga mat [ :
men allt depp har ungefär försvunnit nu, jag pallar inte mera. deppdays are now officially ovaaaahh !
elin jag vet att du är sur, men jag är helt störd så du måste förlåta mig.
annars är läget att navelpiercingen blir gjord tidigare, förhoppningsvis den 17 eller 18nde ! oooooh happines !
sen alt klagande på mitt hår verkar också ge resultat, mami kallade mig " carrothead " idag.. thank u mother...
så ska nog färga det i samband med piercingen.. hoppas jag. annars gör jag det ändå, såhär kan jag ju förfan inte se ut !
imorrn så ska jag städa mitt rum iaf, sen i övermorrn drar jag och bigsis till the voice ! [ : vet inte om vi ska sova här eller hos henne, menmen. vi kommer åka in runt fem - sex så man får plats nånstans där i kungsan ! herregud vi kommer bli mosade :s... men nu ska jag gå och ta lite daimkaffe, sjuuuukt gott.

älskling, jag vill att du lyssnar på låten, jag är så otroligt lycklig med dig. ta åt dig. jag älskar dig.









p.s låten är fett seg, den börjar vid 0:10... men det är värt att vänta på.

even the best falls down sometimes

hard times, vad gör man ? vissa värre än andra. man kan inte göra något annat än att bita ihop och vara stark, och det mina vänner är något jag lärt mig att man måste vara i denna orättvisa värld. så de är exakt vad jag hade tänkt att göra nu faktiskt. håll tummarna för mig ?

har precis kollat klart på filmen " smådeckarna " kommer ihåg när jag och lousie dillmann alltid såg på den hemma hos henne, shit vad vi har förändrats asså :p ! menmen, de gör vi alla.
nuså ska jag nog ta en kopp te och bara ta det chill. kanske kolla på nån film, hm ? som vilken ? [ :
säg gärna vad ni vill att jag ska skriva om också, need your help hereee !
nemen kommer med några listor senare, alltid kul [ ;

ni får en bild som jag tog när vi var på museeum förra veckan också.



it´s true. even the best falls down sometimes.

om jag dör, kom ihåg mig som en krigare

      

      

just because

sådär, efter timmar av städning, matlagning, bråk, missförstånd och en del tårar är jag äntligen i min säng.
vet inte riktigt vad som hände med mig idag, bröt ihop helt totalt. sjukt. jag som alltid brukar hålla allt inne, men har väll märkt att det inte hjälper alls.

dagen har ju inte direkt flutit på... seg som fan helt ärligt. mår inte speciellt bra efteråt heller... vet inte vad jag ska göra allt känns bara fel. nej asså nu är de emo blogg IGEN. helvete, skriver sen !



typ såhär bra har jag mått idag ...

om du bara visste

internet var av nästan hela dagen igår, funkade inte att skriva blogg då. men hände inte speciellt mycket, mami var hos doktorn så jag var hemma med william tilda och williams kompis. städade 5/8 rum i huset, lagade mat, tvättade och diskade flera omgångar. OM jag känner mig stolt [ : !
sen på kvällen var jag helt slut, spelade guitarr hero med tilda sen somnade hon i min säng. ( har bilder på princess när hon sover, mhihi ! )
och vaknade halv ett idag, :s mami vill ha hjälp att städa hella huset idag, och jag får väll pengar för det antar jag så jag måste väll sätta fart snart.
förresten är jag en IDIJUT. jag skulle ALDRIGALDRIGALDRIG färgat mitt hår, det är ju typ helt oranget ?! fuckfuck. måste färga om det, mami tvärnekar, men jag kan ju fan inte se ut såhär ? :'/
hon kommer nog inte vilja att jag ska se ut såhär på skolfotot som man ska ge till alla släktingar ändå [ ;
menmen, nu har ni en liten update, skriver senare idag !

pussen.



fiiifan vad jag älskar den här låten. i wanna be free...

what you did to me was hurtful

nej hörrninini ! nu är jag så sjukt trött och ser ingen mening vid att hålla mig vaken vid datan längre, väntar på ett telfonsamtal sen ska jag nog somna in, fast jag tänker ta en powenap först (a) iiiiiiiiintressant !
tummen upp för de kommentarer jag fått, man blir glad när man vet att nån läser den här lilla yttepyttebloggen och verkligen orkar anstränga sig och skriva en kommentar !  [ :

men avslutar med en låt och en bild så hörs vi imorrn !



en gammal satan, men fyfan vad jag vill ha håret...



tattoo a love story

Namn: Jennifer *efternamn* Nilsson
Födelse år: 1995
Bor: Stenhamra / Rissne
Familj: Komplicerat, men bor nu bara hos mami med två talvsyskon och hennes man.
Gillar: Familj, vänner, pengar, energikickar, komplimanger, kan hålla på hur länge som helst med den här listan !
Favorit plats att äta på: Ute.
Bästakompis: Elinen, Jesus Soffan & Påniihoe.
Känsla just nu: Trött och känslig.
Varför: Mycket saker har hänt på kort tid, har inte hunnit fatta en del.
Favorit mat: Kinamat är najs t.ex ! [ :
Vad har du på dig nu: Stor tröja och trosor.
Vad för smink har du på dig nu: Na-da.
Vad för smink brukar du ha: Mascara, ibland foundation, puder och rouge [ :
Har du druckit: Öh ? fattar typ inte frågan med aah jag har druckit.
Är du stolt: Över att ha druckit ? oftast inte.
Ska du fortsätta dricka: Inte direkt beroende -.-
Har du rökt: Kan hända.
Har du rökt vattenpipa: Nej.
Har du snusat: Nej. Fyfan.
Är någon kär i dig just nu: Jag hoppas det.
Vem: Klura på det du.
Har du haft sex: Ja.
Har du gjort andra saker än sex: ? fattar inte.
Vill du ha sex: Vafan ?  seriösa frågor.
Har du sovit hos någon du inte ville sova hos i veckan: Nej.
Vem/Vilka: .
Är du olyckligt kär just nu: Kan jag nog inte påstå.
Håller du vad du lovat: Oftast.
Har du dåligt självförtroende: * jag har inget självföretroende.
Har du mått dåligt och haft självmordstankar någongång: Kan hända.
Har du lust att äta jordgubbar just nu: Nej inte nu.
Saknar du någon just nu: Som faaahn !

nohohoohoho - lifer ! ! [ :

jag är inte vem som helst

är trött på att gråta, trött på att må dåligt, saker vänder, men direkt efter är de nån som hugger en i ryggen, någon som gör en besviken eller sviker... kan jag aldrig få stanna där uppe, ni vet på toppen ? jag orkar inte må dåligt av allt som hänt. måste jag hålla på såhär tills jag dör ?när allt känns bra händer nått och man faller ner till ruta ett igen. nej jag vill inte det!

deppstunder har vi väll alla, men visar de på olika sätt. själv tar jag ut det på folk i min närhet, ****** ,eller på bloggen.
de negativa är ju att de liknar en emoblogg ! (: menmen ni får stå ut.

+ att jag vill ju inte må dåligt mera så de ska ta slut snart... hoppas jag.

nu sitter jag iallafall med hårinpackning och ansiktsmask, har badat i en kompis pool idag, sjukt nice. ska ta upp min träning imorrn också, de har ag lovat mig själv. förresten har jag pratar med mami om att börja på min dans igen, hipho/street. för de var så sjukt roligt. men jag var en blyg liten flicka i mängden då. pratade knappt med dem i gruppen, de var bara jag alexsandra två tjejer till och fyra killar som gick i den. jag tror de skulle vara roligare nu, för nu är jag inte som alla andra, jag är utåt. social och glad för det mesta ! så jag ska nog försöka leta upp nån bra jävla kurs eller vad man ska kalla det, är fett pepp på det ! (:

åsna som jag är märkte jag att jag tappat mitt busskort, mitt id och mitt bankkort på bussen när jag skulle till jessika förresten, haha vi åkte tillbaka hela vägen för att leta efter det och då träffar vi daniella och nicolina, och dellas moppe hade tydligen pajat så hon hade släpat den från skå, haha ! sen senare frågade dem om vi ville komma ner till dem och då gick vi dit, alla höll typ på med olika saker. men det var sjukt nice att grilla majs mitt i natten ! (: sen så blev klockan typ sex och nico och danni hade somnat i hennes säng så jag och jess gick hem till jessika och kollade på en halv film sen slocknade båda, vi vaknade vid typ tolv och jag ringde joakim och berättade om busskortet och då hämtade han mig och vi åkte till ekerö c. sl; s hittegds hade fått in allt det jag tappat bort, omg vad glad jag blev. trodde jag skulle få sitta inomhus hela sommaren ! han ba ; ja vi har försökt spåra dig hela dagen, svårt att hitta någon så söt som du. jag ba ; ehm aah precis, tack så mycket hejdå ! haha hatar sånna äckelgubbar. sen åkte vi hem och jag gick ner till stranden.
men sen kommer jag inte ihåg mer, bra minne som jag har  x) och idag har jag vart med denice, inte gjort nånting typ kollat på film, ätit på nästgården och badat hos johanna dåra.
imorrn vet jag inte vad som händer, jag saknar älskling, fan bli frisk nångång ! /:
men är väll hemma eller med nån kompis skulle jag gissa på.
ringde förresten massa piercing ställen idag och hittade en som sa okej, så nu är de bara köra om jag fortfarande vill den 21; a !

men nu måste jag skölja ur all inpackning och ansiktsmask, skriver sen ! <3




jag är inte vem som helst, nej jag är speciell ! [ :

Jennuh vill tala !

nu har jag en fråga, de är nämligen så att jag har pratat om att ta piercing i naveln hit och dit sen i sexan, kommer fan ihåg alla samtal med jess om att vi skulle göra det tillsammans, men nu har mami äntligen gett upp så nu finns det inget som stoppar mig.. eller jo, tror ni att det skulle passa med navelpiercing på mig ?
de är mycket finare om man är smal, och det är jag inte. men jag tänkte att om man har en piercing kanske man inte tänker på själv magen så mycket ?
jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. men jag tror de lutar mest åt att göra det. och om jag ska det så gör jag det den 21 augusti. men jag vet liksom inte om de skulle passa så jag frågar er, vad tror ni ? kommentera SNÄLLA !

    

är helt kär i dem här tre !
      

what did i do to you ?

slutet är nära jag känner det intill,
farväl nu mina kära nu gör jag som jag vill.
för sorgen i mitt hjärta nu sliter jag mig fri,
för år igenom smärta men snart är allt förbi.
jag sätter mig ner och funderar på min tid,
och alla dessa saker som jag gör med mitt liv.
kommer jag att hinna innan tiden är förbi
kommer jag att nå dem mål som jag satt upp i mitt liv ?
det finns mycket saker som jag ångrar i mitt liv,
men jag lärde mig att skriva och det blev min terapi.
jag försöker stanna tiden men allting går för fort,
för när jag tänker tillbaka vill jag alltid ångra nått jag gjort.
förlåt mina vänner att jag inte hade koll,
vi satt i samma båt men rodde åt olika håll.
vad som än händer kommer jag vara densamma,
kan du ta min hand nu och säga att du kommer stanna ?
så du som kan, kan du rena min själ ?
för när slutet är nära visar änglar min väg.
slutet är nära jag känner det intill,
farväl nu mina kära nu gör jag som jag vill.
för sorgen i mitt hjärta nu sliter jag mig fri,
för år igenom smärta men snart är allt förbi.
när lögner blir till sanning vad tror man på då ?
och när kartan är borta vilken väg går man då ?
slutet är nära visst jag känner det intill,
men jag kämpar till det sista för jag vet vad jag vill.
har du ångrat vissa saker som du sagt någongång ?
ständiga tankar som bränner gång på gång.

allt kommer fram när du står där vid slutet,
ordet förlåt bara ekar i huset.
så förstår du när du står där och den dagen blir den sista,
att vägen som du går på kan både bära och brista.
slutet är nära jag känner det intill,
farväl nu mina kära nu gör jag som jag vill.
för sorgen i mitt hjärta nu sliter jag mig fri,
för år igenom smärta men snart är allt förbi.
slutet är nära jag känner det intill,
farväl nu mina kära nu gör jag som jag vill.
för sorgen i mitt hjärta nu sliter jag mig fri,
för år igenom smärta men snart är allt förbi.


 

fuck you all

är nu hemma hos daniella med nicolina och jessika, åkte till jessika runt åtta idag och tillslut hamnade vi här (;
men ska fortsätta busa nu, bara så att ni vet att jag lever.

asså lilla gubben vet inte hur vi ska lösa det här !
vi kommer på nått, de löser sig alltid.


hold you in my arms

hej hopp !
en vecka utan mig, i know you´ve missed me. men håll tillbaka tårarna för jag är tillbaka, och vill ni veta ? INGEN har så roligt som jag soffan och jesus har i göteborg. jag lyckades ramla ner för en typ nittiogradersbacke, snubbla vid kanten och ramla i en vattenpöl, oh nämnde jag att allt var på samma dag ? vem fan lyckas med det seriöst ? jag såklart ! ( : men wtf livet är ju kort så vem bryr sig. orkar inte berätta allt om göteborg, ni kommer få bilder senare, SENARE ALLTSÅ. jag försökte ta piercing i min läpp förut. det gick bra tills det började göra ont.. så inihelvete, så vad blev resultatet kanske ni undar ? ett ärr. ett litet ärr får man för besväret.

hittade en femtedel av de långa inlägget...

,

when you try your best but you don´t succeed.
when you get what you want but not what you need.
when you feel so tired but you can´t sleep.
stuck in reverse.
and the tears come streaming down your face.
when you lose somethiing you can´t replace.
when you love someone but it goes to waste.
could it be worse ?
when you´re too in love to let it go.


tears streaming down my face

nu kör vi en av mina berömda saker, STRECKET. vi drar bara ett streck över tiden bakåt. jag måste sluta vara själv så mycket, jag är farlig för mig själv. när jag tänker tillbaka b.ir allt bara fel. jag blir arg, ledsen, besviken, förbannad, sårad.
så mycket känslor på samma gång och det slutar alltid på samma sätt. samma jävla fucked up sätt, fifan för det sättet.
okej, ville bara få ut det. men nu drar vi bara ett streck och så ska jag berätta vad som hänt idag !

vaknade runt tolv med bästavän i sängen, jag har saknat dig. vi spelade guitar hero på natten, och mario kart också. dagen innan var vi i stan, jag köpte ingenting ! men det var bara för jag var pank (: men elin shoppade på som vanligt. men det är lugnt, bara mer saker för mig att " låna " mhihi !
men iaf, vi vaknade och gjorde typ ingenting, hennes mamma ringde sen och de skulle handla... så hon lämnade  mig. jag städade, igen... jag städade fan dagen innan men nej sen kommer elin och lever loppan i mitt rum. man tackar. sen gick jag ner till stranden till min mor och syskon. vi gick upp till kiosken och hyrde två filmer, eller nej.. efter ungefär 40 minuters tjaffs hyrde vi två filmer. underdog och bedtime stories, tror ni jag fick se kenny starfighter som jag ville ? nepp. men sen gick vi och åt på pizzeran, imorrn ska jag börja min träning igen. sen köpte vi läsk och gick hem, kollade på underdog, den var inte bra, och nu har vi kollat klart på bedtime stories, som ni vet grät jag förut, så var på känsligt humör så jag började gråta när vi såg på filmen, mina syskon snälla som dom är drog världens suck.. juste, jag är barnvakt idag. mami och joakim är på bio, sommaren med göran, den vill jag också se ! menmen... är ,man skyldig mami pengar så är man. hoppades att älskling skulle komma hit och hjälpa mig men han är sjuk :'/ miss u..

så får väll kolla på nån till barnfilm som jag kommer böla till.. åh vad trött jag blir på mig själv ibland asså !

A N G R Y

VARFÖR HÄNDER DET HÄR ALLTID MIG ?! JAG HADE SKRIVIT ETT SÅ SJUKT LÅNGT INLÄGG SÅ JAG VET INTE VAD !
MEN NEEEEEEEJ, DÅ TYCKER DATAN ATT DE ÄR DAGS ATT STÄNGA AV, TROR NI INLÄGGET SPARAS ? NEJ. BARA FÖR ATT GUD ÄLSKAR MIG SÅ SJUKT MYCKET LIKSOM. ÅH FYFAN FÖR SÅNT HÄR, KASTADE NYSS DATAN IN I VÄGGEN, MEN DÅ RADERADES INTE TEXTEN ? JENNIFER ÄR ARG, OOOOH SÅ ARG.

RSS 2.0